50 jaar KASPW


Tijdens het schooljaar 2011-2012 vierden we ons 50-jarig bestaan!  Via deze pagina willen we jullie een terugblik bieden op de verschillende activiteiten.

Op zaterdag 1 oktober nodigden we jullie alvast graag uit op onze opendeurdag.  Geïnteresseerden konden kennis maken met allerlei facetten van onze school: proefjes in de labo’s, een sponsorloop doorheen ons groene domein, het verwerken van enquêtes door onze leerlingen in het open leercentrum, een mangaworkshop, enz.  We vrolijkten deze dag verder op met een fototentoonstelling (kaspw van de jaren ’60 tot nu), een KASPW-zoektocht, en boden de mogelijkheid aan om klasreünies te organiseren.  Een verslag van één van de reünies kan je hier terugvinden.

Om 18u hieven we het glas tijdens een receptie, en vanaf 19u volgde een lekkere kaas- en wijnavond.

Op zaterdag 21 april hielden we een nog groter verjaardagsfeest, en dit op ons eigen schooldomein! Wie het goedgevulde programma nog eens wil bekijken, kan hier terecht (pdf).

Zowel de receptie, als het buffet, als de dansavond vielen bij jong en minder jong zeer in de smaak.  De fotografische bewijzen kan u hier bewonderen.