Warmathon Brussel

Op initiatief van mevrouw Van Loo en mijnheer Hermans liepen gisteren een aantal leerlingen de Warmathon in Brussel. Samen zamelden ze maar liefst € 823,89 in voor De Warmste Week van Music For Life, en meer bepaald het goede doel ‘Overdruksyndroom en Tarlov Cysten’.

Tarlov-cysten en overdruksyndroom zijn een nog onbekende aandoening, die zeer zwaar wordt onderkend. Helse (hoofd)pijnen ontwikkelen, zenuwuitval krijgen in benen en bekken en uiteindelijk je dag in bed moeten doorbrengen … Het is slechts een greep uit het leven van de patiënten. Helaas is er nog geen afdoende oplossing gevonden om de aandoening te behandelen. Ook de oorzaak is nog onbekend. De doelen van de vzw zijn wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak, onderliggende mechanismen en behandeling financieren; de aandoening bekend maken en informatie verstrekken; en de patiënten (vooral morele) bijstand bieden.

Hiertoe hebben we graag ons sportief en financieel steentje bijgedragen. In het bijzonder omdat onze leerkracht/collega Marleen Collaerts aan deze aandoening lijdt.  Via deze weg willen we haar een extra warm hart onder de riem steken!

Proficiat en een welgemeende dank u aan de deelnemende leerlingen en hun sponsors!

20181220_141848

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .