Sporten, sporten en nog eens sporten.

Op donderdag 20/09 zijn de leerlingen van de 2de graad op uitstap geweest. In twee sportcentra, Symbio en Fire Gym, werden we in groepjes verdeeld en konden we aan verschillende activiteiten deelnemen.

In Symbio konden wij kiezen tussen fitness, bodymove, klimmen, step of squash. Mijn groep koos voor bodymove en step. Als je het leuk vindt om altijd in beweging te zijn, dan zijn die twee activiteiten perfect voor jou. Persoonlijk keek ik uit naar het muurklimmen. Het gevoel van hoogte, vrijheid, kracht en vreugde als je de top bereikt, vind ik heel boeiend. Natuurlijk is het ook geweldig om na een zware klim te ontspannen en je onbeweeglijke lichaam door je partner weer veilig neer te zetten.

Nadien gingen wij naar Fire Gym. Ik ben met hip-hop begonnen waar je jezelf als een boek kon openen en zo echt jezelf kon zijn. Daarna volgden we een sessie zelfverdediging, waar we heel wat interessante tips kregen. We eindigden de namiddag met fitness.

Deze sportdag was heel leuk omdat we zelf uit een gevarieerd aanbod konden kiezen. We hebben ons de hele dag geamuseerd en het was nog goed voor onze gezondheid ook.

Iarova Adriana 4EW

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/s1JgQbDkikNviEV16

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .