In de prijzen…

MAW heeft creatief talent! Ook dit schooljaar wonnen enkele leerlingen een prijs met het wenskaartje dat ze maakten voor enkele levensbeschouwelijke feesten. Cédric Saint-Fleur (2ab) en Dominique Kristel Rimachi Alvarez (2Aa) maakten een kaartje voor het suikerfeest, dat moslims vieren aan het einde van hun vastenmaand, de ramadan. Wat zij vieren en hoe zij dat doen, dat leerden vorig schooljaar alle leerlingen van het eerste jaar tijdens een project over de grote feesten in de verschillende levensvisies. Weet jij al wat vrijzinnigen vieren tijdens hun Wereldhumanismedag? Of wat christenen doen met Pasen, behalve eitjes rapen? En waarom dragen joden met Poerim vaak verkleedkleren? Vraag het eens aan een leerling uit het tweede jaar en luister wat hij of zij je te vertellen heeft.

20180928_110146

Proficiat Kristel en Cédric en alle leerlingen die een kaartje maakten! Dankjewel mevrouw Vanassche om hen daarbij te begeleiden.

Wie een kaartje wil kopen voor een levensbeschouwelijk feest kan dat steeds via deze link: http://www.orbitvzw.be/product-categorie/wenskaarten/ . Vrijblijvende tip: Arzu Biçer (3LW) maakte het kaartje dat je kan kopen

Robrecht Dehaen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .